Во вашиот град?

HIP

ИЗЛОЖБА ВО ВАШИОТ ГРАД?

Дали би сакале патувачката изложба да го посети вашето училиште или вашиот град? Ние би сакале да обезбедиме можност изложбата да посети што е можно повеќе училишта и градови, но со цел овој сон да стане реалност – ни треба вашата помош. Локални координатори, како домаќини на изложбата, се неопходни за да се организира посета.

За да се објасни во детали како изгледа организирање на изложба во вашето училиште/град, проследете го краткиот водич:

СЛЕДНИ НАСТАНИ